Calitate

Suntem o echipă certificată ISO care se poate ocupa de nevoile dumneavoastră de fabricație

Certificat ISO
De la început Data Mecanik a urmat o politică foarte strictă în ceea ce privește calitatea produselor noastre.

Suntem foarte atenți la controlul materiei prime, producția, ansamblurile, finisarea produselor și distribuția acestora, toate acestea pentru a obține obiectivul nostru principal, acela de a oferi un nivel maxim de calitate și garanția a serviciilor pe care le oferim.

În cadrul companiei noastre Data Mecanik, mașina de măsurat coordonate 3D (CMM), instrumentele de verificare dimensională și personalul calificat sunt utilizate în combinație pentru a oferi clienților noștri cel mai bun nivel de calitate posibil.
Laboratorul de calitate găzduiește o mașină de coordonate în 3D Zeiss cu care compania noastră asigură o calitate superioară în inspecția primei piese, inspecția în proces și inspecția finală.

De la începutul activității noastre suntem certificați ISO 9001: 2015 pentru fabricarea compresoarelor pentru instalații de frânare și a motoarelor mici și, de asemenea, pentru prelucrarea diferitelor piese așchiate prin industrii diverse.

Programul nostru de management al calității se dezvoltă constant, permițându-ne proceduri de prelucrare și inspecție personalizate pentru a satisface nevoile clienților noștri.
datamecanik
datamecanik

Echipamente

  • Zeiss Duramax 500 mm x500 mm x500 mm CMM cu software Calypso utilizat pentru preluarea unui model CAD și pentru a crea un program de inspecție pentru toate produsele noastre.Gauge pin library ( dispozitive de masurare)
  • Rockwell hardness testing device ( dispozitive de testare a durății)
  • Toată gama de măsurare și control

Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru consultanță tehnică, oferte de preț sau alte informații.

Contact